Kiegészítő termékek

Tegye még nagyobb élménnyé a modellezést!

Mindannyiunkban ott él az örök gyerek. Van, akit a gyűjtőszenvedély hajt, van, aki a mesékért rajong és vannak, akik modelleznek. Ezeket a hobbykat nem szabad lebecsülni, hiszen ezek tartják fiatalon az embert és csempésznek boldog órákat a szürke hétköznapokba.

Webáruházunk azokra a belül örök gyerekekre gondolt, akik a modell játékokért rajonganak. Nálunk megtalálható minden, ami földön, vízen vagy levegőben mozog: tankok, repülők, hajók, de autók és munkagépek is. Modelljeink távirányítósak és minden alkatrészükben aprólékosan kidolgozottak, az eredetihez megszólalásig hasonlítanak, megadva ezzel a játék valósághű élményét.

Kínálatunkban a játékokhoz szükséges kiegészítőket is megtalálja, hiszen a távirányítóban az elem bármikor lemerülhet. Rendeljen nagyobb tételben elemeket modelljéhez és élvezze a végtelen játék élményét!

Nincs megelégedve a röptetni kívánt helikopter teljesítményével? Mi erre is gondoltunk, ezért rendelhet tőlünk a modell bővítéséhez sd kártyával ellátott kamerát is!

Tegye még élvezetesebbé a játékot és rendeljen most!