Rayline autók R260 és R280

RAYLINE AUTÓK

R260 és R280

Rayline autók kínálatunkban!

A férfiak autóimádata már egészen kiskorukban elkezdődik és az első, ajándékba kapott kisautótól kezdve meg van pecsételve a sorsuk. Nincs más magyarázat, egyszerűen elkápráztatja őket ezeknek a járműveknek a teljesítménye, kinézete. Az autók kimeríthetetlen beszédtémát jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Épp ezért, ha ajándékozásról van szó, egy távirányítós modellel biztosan nem foghat mellé. Egyik ilyen ellenállhatatlan ajánlatunk a Rayline autó. Webáruházunkban található modelljeink többek, egyszerű játékautónál. A Rayline R260 és R280 minden egyes részlete valósághű. Modelljeink a legapróbb csavarig pontos másai az eredeti járműveknek. Ennek köszönhetően utánozhatatlan élményt biztosítanak a játékban, de még egy felnőtt autórajongó sem tud ellenállni a Rayline autóknak.

Több színben választhat távirányítós modelljeinkből, hogy meglepetés és újdonság legyen a család minden tagjának. Keressen minket bizalommal, további kérdéseire is örömmel válaszolunk!

Megrendeléshez vagy további képekért videókért kattintson az alábbiak egyikére:

Rayline R260 Piros

Rayline R260 Ezüst

Rayline R280 Arany

Rayline R280 Kék

Rayline R280 Fekete

Az alábbi képek, videók a Rayline R260 (Piros festésű) készültek. Az ezüst válltozat mindenben megegyezik vele, csak más a színe, az R280-as pedig ugyan máshogyan néz ki nyitott, de menettulajdonságaiban és minden belső tulajdonságban megegyezik az R260-al, így a képességei is ugyan azok.

R260 Ezüst

R280 Arany Kék és Fekete