Távirányítós Autók

Versenyre fel!

Ahogy az minden családban lenni szokott, a gyerekek mindig versengenek egymással. Legyen szó a szülők és ismerősök figyelméről vagy, hogy melyikük tehetségesebb az adott dologban. Ez nem is baj, hiszen egészséges keretek között, ez a játékos versengés sokat ad a fiatalok jellemfejlődéséhez és gördülékenyebbé teszi közösségi életüket.

Azonban gyakran megesik, hogy a testvérek összevesznek, és akár kisebb verekedésekbe, bunyókba is fordulhatnak az események.

Szeretné, ha gyermekei biztonságosan játszanának, miközben remekül szórakoznak?

Válassza az RC-Horváth távirányítós autóit és szervezzen versenyeket gyermekei részére!

Gazdag kínálatunkban mindenki megtalálhatja az ízléséhez és stílusához leginkább passzoló darabot. Azonban a fair play érdekében, érdemes megegyező típusokat választani, így nem fordulhat veszekedésbe a verseny. Gyermekei akár saját kezűleg is kiderkorálhatják járműveiket, így egyedivé és könnyen felismerhetővé tehetik őket.

Születésnapi zsúrokon remek program lehet, ha a meghívott gyerekekkel együtt egy Önök által kialakított versenypályán rendeznek versenyt. A több körös fordulók remek szórakozást biztosítanak a fiataloknak. A játék során kicserélhetik egymás között versenyautóikat, kipróbálhatják a másikét, így a játék sose ér véget.

Tekintse meg kínálatunkat és válassza ki gyermekével a saját járművét!

Élmény minden korosztálynak: Mini Monster Truck

Napjainkban az egyik legnagyobb tömegeket vonzó amerikai versenye a Monster Truck, amely során óriási kerekekkel rendelkező speciális járművek és sofőrjeik mérik össze rátermettségüket az extrém pályákon és akadályokon keresztül. Az extrém sport és szórakozás Amerikán kívül is egyre nagyobb rajongótábort kezd kiépíteni, melynek köszönhetően a játékipar is felfigyelt erre a lehetőségre.

A távirányítós mini Monster Truck-ok gyors, lendületes és igazán szórakoztató kikapcsolódási és versenyzései lehetőséget kínálnak kortól függetlenül, hiszen a gyermekek számára éppen olyan szórakoztató elfoglaltságot jelenthet, mint a felnőtt rajongóknak.

A mini Monster Truck jellemzői:

  • Óriási sebesség
  • Méretarányos kialakítás
  • Dekoratív, élethű megjelenés
  • Minden irányba működtethető kialakítás
  • Akár extrém terepen is kiválóan alkalmazható

Tekintse meg weboldalunk termékkínálatát, válasszon élethű mini Monster Truck-ot és élvezze az extrém versenyt! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Távirányítós modellek karácsonyra

Ugyan még van néhány hét karácsonyig, ám a bevásárlóközpontokban már megjelentek az első karácsonyi ajándékok, játékok, díszítések, csomagok. Már elindult a hajtás a vásárlók figyelmének felkeltéséért, így ideje elkezdeni gondolkodni, hogy mit ad családtagjainak, legközelebbi ismerőseinek, barátainak karácsonyi ajándékként.

A férfiak és a fiúgyerekek szeretik a távirányítós autókat, így jó ötletként szolgál, ha a távirányítós modellek között keresgél karácsony előtt. A távirányítós modellek között természetesen nem csupán autókat, terepjárókat találhat, hanem távirányítós hajókat, repülőket, helikoptereket is, igazodva a különböző érdeklődési körökhöz. Egy távirányítós modell remek ajándék lehet, hiszen lehetőséget biztosít a közös időtöltésre a fiúk és az apukák között, akik mind szívesen játszanak egy-egy távirányítós modellel.

Ha még nem gondolkodott azon, hogy mit vásároljon fiú családtagjainak, barátainak karácsonyra, tekintse meg távirányítós modellkínálatunkat, és válassza ki időben a megfelelő modellt! Kérdéseivel forduljon hozzánk!

Távirányítós modellek minden korosztálynak

A távirányítós modellek napjainkban igen népszerű játékoknak bizonyulnak a legkülönbözőbb korosztályokban, melynek következtében remek ajándékoknak is minősülnek különböző ünnepek alkalmából. Amennyiben ajándékba vásárolnánk távirányítós modelleket, az egyik elsődleges választási szempont az életkor, melynek megfelelően számos lehetőség áll rendelkezésünkre.

  • Kisgyermekek (4-10 éves kor): A viszonylag egyszerűbb távirányítós modell autók, motorok vagy akár hajók is kiváló választásnak minősülnek, azonban mindig gondoskodjunk felnőtt felügyeletéről.
  • Nagyobb gyermekek (10 éves kortól): A modellrepülők, helikopterek, tankok, hajók és komolyabb modell autók is váló választást kínálnak az ajándékozók számára.
  • Felnőtt korosztály: A felnőttek között gyakran akadnak igazi rajongók, akik számára az egyszerűbb modellektől a professzionális darabokig válogathatunk a széles kínálatból.

Minőségi távirányítós modellek széles választékáért tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére, hogy megtalálhassa az ideális választást!

Kisfiúk álma: távirányítós autók


A tökéletes ajándékot keresi? A lányoknak babát a fiúknak kisautót, így szól a jól bevált tanács. A kisfiúk biztosan nem mondanak nemet egy kisautóra, különösen akkor nem, ha az egy távirányítós modell.


Válasszon az RC Horváth távirányítós autói közül és okozzon valódi örömöt a megajándékozott gyerekeknek! Az RC Horváth autók népszerűsége és sikere nem csupán abban áll, hogy irányíthatóak, de részletes és élethű kidolgozásuk is a gyerekszoba kedvencévé teszi őket. Ezek a modellek kívül-belül megszólalásig hasonlítanak a valóságos eredetijükhöz, minőségi alapanyagokból készülnek, valódi gumi kerekekkel és igényes festéssel teszik teljessé a játékélményt.


Az élethű RC modellek távirányítóval működtethetőek, állítható sebességgel és minőségi akkumulátorral szabadban vagy beltéren is használhatóak. Az RC Horváth távirányítós autói a gyerekszoba megunhatatlan sztárjai és a kisfiúk kedvencei lesznek.


Nézzen körül nálunk, és csaljon mosolyt az arcokra! Kérdéseivel bátran keressen fel minket, munkatársaink készséggel segítenek!

Egy új kaland kezdőknek és profiknak, az RC távirányítós autókkal!


Az RC termékek mindig is a magas minőségről voltak híresek, ami a modelljárműveket illeti. Nincs ez másként a távirányítós autóknál sem. Talán ez az a gép, amit mindenki szívesen kipróbál, hiszen gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt nagy élményt szerez a vezetésük.

Kínálatunkban két fajta távirányítós autó található:

  • Truggy: Valódi gumiabroncsokkal felszerelt darabok, amelyek igazi élménnyé varázsolják a terepautózást. Cserélhető karosszériával változatossá tehető. Gyorsasága révén ideális otthoni versenyekhez is.
  • Monster truck: A Truggy-hoz képest a Mini Monster truck valamivel nagyobb végsebességre képes. Ezek igazán masszív távirányítós autók, tökéletes külcsínnel.

 

A távirányítós autóinkat kedvező árakon, folyamatos akciók keretében kínáljuk. A távirányítók hatótávolsága akár 40 méter is lehet, így igazán élvezetes lehet a szabadban rendezett verseny is.

Ha ajándékot keres gyermekének, vagy csak szereti a RC távirányítós autókat, ne habozzon, rendelje meg kedvencét!

 

RC modell: a kezdet

Beszéljünk néhány szót arról, kinek is köszönhetjük a felnőttek közkedvelt játékát, a gyermekek kedvencét, az RC modelleket.

Az RC modellek születése Nikola Teslának köszönhető. Tesla 1898-ban egy kiállításon azzal nyűgözte le közönségét, hogy modellhajóját rádióhullámok segítségével irányította. Még ebben az évben szabadalmaztatta találmányát. Egy évtized múltán a francia származású feltaláló, Gabet, bemutatta az első rádióhullámok által irányított torpedót, majd 1917-ben megjelent az első rádióhullámok által vezérelt repülőgép is, Archibald Lownak köszönhetően.

Az RC technológiát jármű modellekben viszont csak az 1950-es évektől használták, ekkor még csak kezdetleges egycsatornás szerkezetekről beszélhetünk. Ezekben az években a modellek mozgatására inkább csak gátlóműveket és gumimeghajtást használtak.

Később megjelentek a többcsatornás szerkezetek, rohamosan fejlődött a távirányítós járművek irányításának technológiája, és míg a korai időkben lehetetlen volt több egymáshoz közel lévő RC modellt irányítani, mert a rádiójelek zavarták egymást, addig a 20. század végére már több különböző jeladó is fennakadás nélkül működhetett egymás mellett.Érdeklődik a távirányítós járműmodellek iránt? Bővebb információkért, RC modellekért nézzen körül modell webáruházunkban!

 

Autómodellek autóbolondoknak

A kisautó a kisfiúk örök kedvence marad. Ez a klasszikus gyerekjáték még soha nem okozott csalódást, ha arról volt szó, hogy fel kell kelteni egy gyermek érdeklődését. Egy kisautónak ott a helye a gyerekszobában, az udvaron, sőt az íróasztalon is. Ugyanis sokaknál az évek múlásával sem csitul az autók iránti szenvedélye és felnőttként is körülveszik magukat autókkal, autómodellekkel.

Éppen ezért ajánljuk az általunk forgalmazott modell autókat mindazoknak, akik bolondulnak ezekért a kis eszközökért. Az RC Horváth autómodellek többek egyszerű kisautóknál! Aprólékos kidolgozással készülnek, melynek köszönhetően minden részletükben szinte megszólalásig hasonlítanak eredetijükre. Minden darab LED-es fényszórókkal, valódi gumikerekekkel és élethű belsővel készül, eredeti licensz alapján. Szerezze be a jópofa Mini Coopert, az impozáns BMW-t vagy a lehengerlő Mini Monster Truckot kínálatunkból és szerezzen vele örömet saját magának, vagy kedves ismerősének!

Nézzen körül jármű modell webáruházunk kínálatában, és rendelje meg kedvenceit!

 

Játszunk távirányítós autókkal a szabadban!

Játszunk távirányítós autókkal a szabadban!Itt a jó idő, amikor a szülők szívesebben viszik ki a természetbe a gyerekeket, hogy a friss levegőn játszhassanak. A gyermekek számára fontos a hasznos és élménydús időtöltés, így olyan játékokkal kell őket lefoglalni, amelyekkel hosszú ideig szórakozhatnak.

A távirányítós autók kiválóan lefoglalják a gyerekeket, és a szabadban is nyugodt szívvel használhatók. Vannak olyan távirányítós autók, amelyek kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy egy kisebb bucka se álljon az útjukba. Meg persze a természetben nagyobb a tér, így semmi nem állhatja útját a száguldozásnak, persze a hatótávon belül. A természetben még izgalmasabb is a játék, mint a sík területeken, ugyanis így egy kis kihívásnak is ki vannak téve az autók.

Lepje meg Ön is gyermekét, hogy a jó idő beköszöntével a szabadban élvezhesse a távirányítós autók lehetőségeit.

Garantált, hogy a gyermekei szeretni fogják a távirányítós autókkal való játékot! A játékokat keresse kínálatunkban, és kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 

Repüljön vissza gyermekkorába távirányítós autókkal!

Repüljön vissza gyermekkorába távirányítós autókkal!Manapság nem csak a kisfiúkat szórakoztatják a távirányítós autók, hanem az apukákat is, így ők is beszerzik kedvenc gépjármű modelljüket távirányítós autó formában, majd indulhat a közös játék!

Ha rajong az autókért, és szeretne egy különleges, új hobbit felfedezni, vásároljon távirányítós autót! A kis járművek tartalmas kikapcsolódást biztosítanak, így a szürke hétköznapokban is garantált általuk a felüdülés! A távirányítós autók számtalan típusban megvásárolhatóak, így akik a klasszikus darabokat részesítik előnyben, biztos megtalálják kedvencüket a kínálatban, de az extrémebb autók szerelmesei is válogathatnak a gazdag választékból! A távirányítós autók közül egyre népszerűbbek azok a termékek, amelyek élethű másolatok népszerű gépjárműmodellekről, hiszen rendkívüli élményt nyújt egy különleges autó vezetése ebben a formában!

Lepje meg magát, vagy családtagját, vezesse be egy új hobbiba, vásároljon távirányítós autót kínálatunkból!