Távirányítós Hajók

Izgalmas nyaralás élethű hajómodellek társaságában!

Nyáron sok család dönt úgy, hogy a jól megérdemelt pihenést vízparton tölti, ahol a szülők nyugodtan ejtőzhetnek, amíg a kicsiket leköti a víz kínálta számtalan szórakozási lehetőség. Azonban nincs vízpart játékhajó nélkül. Szerezzen Ön is örömet a gyerekeknek, méghozzá nem is akármilyen játékhajók segítségével!

Az általunk kínált modellek távirányítós darabok, nagy teljesítményű motorral és érzékeny távirányítóval felszerelve. A hajók egytől-egyig pontos és részletes másai az eredetijüknek, így autentikus élményt nyújtanak a kisfiúknak, de akár kislányoknak is, akik érdeklődnek a modellezés vagy a hajók iránt.

Nézzen szét webáruházunkban, és rendeljen élethű modelleket vagy a már meglévő modellekhez kiegészítőket, tartozékokat! Ne érje be a silány utánzatokkal, hanem vásároljon olyan modell hajókat, melyek az utolsó csavarig hasonlítanak az eredetijükre! Részletes tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a megadott elérhetőségeink egyikén!

Ússzon velünk az RC hajókkal!

Szereti a modellekettávirányítós játékokat és szívesen kipróbálná a hajókat is? Szeretne kitűnni a tömegből valami igazán elképesztő mutatvánnyal?

Meglepően nagy teljesítményű motorokkal összeállított modellek várnak Önre most elérhető áron! Ha eddig csak vágyott a méregdrága csodákra, nálunk most meg vásárolhatja garantáltan megfizethető áron!

Biztosan láthatta már filmekben, amikor a patak vízén saját készítésű hajókkal versenyeznek. A legújabb RC hajók ma már modernizált, strapabíró versenyekre is felkészülten várnak, hogy örömet szerezzenek Önnek!  Távirányítású hajóink lenyűgöző kinézetűek, részletesen kidolgozottak és nagy sebességűek, így mindenki irigykedve nézi majd, hogyan siklik a vízen!

Bárhol használhatja, patakban, tóban, vagy strandon, engedjen a csábításnak és irányítsa kedve szerint!

Ne habozzon! Tekintse meg további ajánlatainkat és válogasson kedvére RC termékeink közül! Rendelje meg most, hogy örömet szerezhessen családtagjainak, barátainak, vagy saját magának!

RC hajók a vizek kedvelőinek

A hajózás tudománya egészen az ősi időkig nyúlik vissza, felmenőink rengeteg felfedezése a hajózás fejlődésének köszönhető. Új földrészek kerültek megismerésre a hajózás révén, így bővülhettek a világról alkotott ismeretek. A hajózás mára már természetessé vált, mind a kereskedelem, mind a személyszállítás megoldható ilyen úton.

Egy hajó kormányzása, vezetése nem könnyű feladat és sokan szeretnék megtanulni, de nincs rá lehetőségük. Ha az Ön családjában is van olyan személy, aki a vizek szerelmese, a hajózás iránt érdeklődik, válasszon távirányítós hajóink közül szerettének! A távirányítós hajó kicsiben modellezi egy nagyobb hajó működtetését, nagy élményt jelenthet kicsiben kormányozni egy motorcsónakot.

Ha az Ön környezetében is akad valaki, aki kedveli a hajókat és szívesen megismerkedne a működésével, válasszon távirányítós hajóink közül! Webáruházunk széles kínálata lehetőséget biztosít ahhoz, hogy családtagjának a számára kedves típusú hajót, motorcsónakot válassza ki kicsiben! Kérdéseivel forduljon hozzánk!

Kitűnő szórakozás a vízparton

Sokan vannak, akik szinte az összes szabadságukat nyárra tartogatják, majd egyszerre veszik ki és utaznak el családostul a nyaralóba. Az emberek másik része pedig évente néhány napra jut el a vízpartra, és azalatt az idő alatt próbálja az egész évet kipihenni. Ilyenkor azonban, ha az idő rossz, strandolásra alkalmatlan, kell valami szórakozási lehetőség, főleg a gyerekeknek.

Modell webáruházunk kedvező áron kínál távirányítós hajó modelleket, amelyekkel mindig kiválóan telik az idő! Minőségi távirányítós hajóinkkal gyermeke kedvére száguldozhat a vízen hűvösebb idő esetén is, vagy akár egy kellemes esti séta alkalmával. Az RC webáruház termékei részletesen kidolgozottak és garantáltan nem áznak be, ellentétben a silányabb minőségű hajómodellekkel.

Lepje meg gyermekeit távirányítós hajóval, hogy véletlenül se unatkozhassanak a nyaralás alatt, még akkor sem, ha nincs strandidő! Jármű modell webáruházunk széles kínálatában talál távirányítós autókat és tankokat is, a repülés szerelmeseinek pedig ajánljuk távirányítós helikoptereinket!

RC hajókkal a szabadtéri kalandokért!

Manapság a fiatalokat egyre nehezebb kimozdítani a komfortzónájukból, ami általában az otthonukra korlátozódik. Ennek legfőbb oka, hogy a korunkban divatosnak számító videó játékok és különféle modern készülékek túlzottan lekötik a figyelmüket, így elszakítva őket a valós világ kalandjaitól és csodáitól. Szerencsére még semmi sincs veszve, hiszen a játékpiac felveszi a versenyt, a legújabb RC hajók a legtöbb fiatalt kimozdítják a szabadba!

Az RC hajók újabb generációja nem csak modern külsőt kapott, de irányíthatóságuk és hatótávolságuk is sokat fejlődött, így hatalmas terepen élvezhetjük az irányítást és a száguldást. Mindemellett az élethű kicsinyített másoknak köszönhetően a gyerekek könnyedén megtanulhatnak hasznos információkat a hajózás világáról, és akár versenyeken is részt vehetnek RC hajóikkal. Természetesen az RC hajók nem csak a gyerekeknek kínálnak remek kikapcsolódást, hanem a felnőttek számára is!

Ha Ön is szeretné, hogy gyermekével együtt kalandozhasson a szabadban, tekintse meg ajánlatainkat, és válassza ki a legmenőbb RC hajót!