Távirányítós Helikopterek

Repüljünk együtt!

Megunta az autókat? Nagyobb kihívásra vágyik? Egy új élmény birtokosa akar lenni?

Ismerje meg a távirányítós helikopterek csodálatos világát!

Ha már nem okoz örömet az autók vezetése, vagy egy Monster Truckkal végigszáguldani a domboldalon, akkor itt az ideje, hogy egy másik, izgalmas elfoglaltság ejtse rabul. Kiváló minőségű távirányítós helikoptereink nagy választékban találhatók weboldalunkon. Különböző nagyságú, teljesítményű modelljeink a legjobb szórakozást biztosítják, tökéletes kivitelben. Repüljön éjjel vagy nappal és fedezze fel ezeknek a pompás gépezeteknek a titkát. Élmény gazdag játékban lesz része, ha a távirányítós helikopterek egyikét választja.

Kínálatunkban fellelhető:

• Camera Helikopter
• XXL Vanguard LED fényekkel
• a legnagyobb iPhone, iPad helikopter
• Penge 9116,stb.

Távirányítós helikopterek már 12 990 Ft-tól!

Folyamatos akciók!

Ha okostelefonnal rendelkező barátját ajándékozná meg vele, akkor az iPhone-hoz való helikopter a tökéletes választás. Könnyen kezelhető, kezdőknek is ajánlott. Egyszerűsége semmit sem von le a játék élményéből. Sőt!

Adja le előrendelését még ma és lepje meg magát vagy szeretteit egy eredeti ötlettel!

RC helikopterek útmutatója kezdőknek

Manapság igen népszerűek a jármű modellek, játékként vagy akár hobbiként is. Korosztálytól függetlenül vannak RC modellezők, akik imádják ezt a fajta tevékenységet. Szinte bármilyen típusú közlekedési eszköznek van már RC modell megfelelője, így a helikoptereknek is. De hogyan is kezdjünk el modellezni?

A legelső feladat, hogy beszerezzünk egy legalább 4 csatornás helikopter. Egy ilyen modell nem repül túl gyorsan, így könnyen irányítható. Fokozatosan kell ráérezni az irányítására, sokat kell gyakorolni, legyünk kitartóak. Ha a repülést még profibb szinten akarjuk csinálni, akkor érdemes szimulátoron gyakorolni, a manőverezésekben ez sokat segíthet, főleg az elején.

Az RC helikopterek szerelmesei nálunk megtalálhatják a legszuperebb modelleket, és könnyedén meg is rendelhetik a kiszemelt járművet! Válogasson Ön is kedvére jármű modell webáruházunk széles kínálatából, és fedezze fel a modellezés csodálatosan szórakoztató világát! Kérdéseivel bátran keresse munkatársainkat!

  

Vásároljon nálunk távirányítós helikoptert!

Távirányítós helikopter érdekli, de nem tudja, hogy pontosan mire kell figyelni a használata közben? Mi segítünk Önnek ebben!

Távirányítós helikopter használata

Távirányítós helikopternél pár fontos dolgot mindig szem előtt kell tartani. Íme, néhány tanács, melyeket a távirányítós helikopter felszállása előtt érdemes betartani:

  • Bekapcsoláskor először a távirányítót kell bekapcsolni, utána a helikoptert, kikapcsolásnál pedig pont fordítva kell végigcsinálni ezt a folyamatot.
  • Érdemes felszállás előtt a modellt kézben leellenőrizni, hogy jól működik-e. Ilyenkor észre lehet venni azt is, ha modellben esetleg gyári hiba lenne, természetesen a gyártó ilyenkor kicseréli az adott terméket.
  • Először csak röviden indítsuk be, hogy lássuk, hogy minden úgy működik-e, ahogy kell (például tegyünk egy apró próbakört).

Ha az ellenőrzés után minden rendben van, akkor jöhet az igazi repülés! Érdemes az elején tisztában lennünk azzal, hogy türelmesnek kell lennünk, hiszen nem fognak sikerülni elsőre a mutatványok, lépésben kell haladnunk.

Ne csak álmodjon a repülésről. Váltsa valóra az álmát!

Különbségek a különböző copterek között

Quadcopter, hexacopter, octopter? Mégis melyik mi? Mik a jellemzők, illetve a különbségek? És mitől helikopter a helikopter?

A helikoptereknek egy fő motorja van és egy farokrotorja, míg ezzel szemben a multicoptereknek több motor áll a rendelkezésükre és nincs farokrotorjuk. Az irányításuk a motorok sebességének változtatásával történik és a farokrotor hiányának köszönhetően bármelyik irányba könnyen repülhetnek. A bicopterek és a tricopterek 2, és 3 motorral és ugyanennyi rotorral rendelkeznek, de gyenge stabilitásuk miatt nem terjedtek el.

A quadcopter egy olyan multicopter, melynek négy motorja van, és a négy propeller egymással derékszöget zár be. A quadcopterek kis méretük ellenére rendkívül stabilak és még szélben is kiválóan használhatóak, sőt további előnyük, hogy a legolcsóbbak közé tartoznak, és kedvező áron szerezhetőek be hozzá alkatrészek, emellett rendkívül nagy választékban is kaphatóak.

Amennyiben megbízható távirányítós quadcoptert szeretne vásárolni, tekintse meg RC modell webáruházunk kínálatát!

Helikopter a családnak!

A modellezés világa nem véletlenül olyan vonzó a felnőttek számára: megadatik nekik, hogy újra gyerekek legyenek, gondtalanul játszhassanak! De ugyanezért vonzó a gyerekeknek is, csak nekik fordítva: egy kicsit felnőttnek érezhetik magukat, belekóstolhatnak, milyen is a nagyok élete!

Egy RC helikopter is tökéletes eszköz arra, hogy a felszabadult játék középpontja legyen vagy akár éppen ellenkezőleg, komoly repülőmodell, aminek díszhelye van a polcon.

A helikopter modellek az egész családnak képesek örömet okozni, hiszen mindenki tud velük játszani, és az örömét leli bennük! A távirányítós helikopter lehet az apa féltve őrzött modellje, amit távolról lehet csodálni, gyönyörködni az aprólékosan kidolgozott részleteiben, elismerni, mennyire élethű. De az RC helikopterből válhat a felszabadult játék is egy délutáni családi programon!

Keressen minket bizalommal, rendeljen nagyszerű modelleket, és örvendeztesse meg az egész családot az eredetire megszólalásig hasonlító távirányítós helikopterekkel!

Helikopter a családnak!