Újdonságok

Majesti-7007

Majesti-7007 Akciós ár:
34 990 Ft helyett
30 990 Ft
Új

_ i-phone 6026i - …

_ i-phone 6026i - Távirányítós helikopter Akciós ár:
18 990 Ft helyett
13 990 Ft
Új

RC versenyhajó SH-012

RC versenyhajó SH-012 Akciós ár:
26 990 Ft helyett
22 990 Ft
Új

Mini Cooper S Countryman …

Mini Cooper S Countryman (Eredeti Licensz alapján) Ár: 23 990 Ft
Új

RC versenyhajó SH-011

RC versenyhajó SH-011 Akciós ár:
24 990 Ft helyett
20 990 Ft
Új

Szavazás

Hogy tetszik a honlapunk? 5-ös skálán ahol 5 a legjobb 1 a legroszabb

Szavazok

Távirányítós Munkagépek (ÚJ)


Modell rajongók figyelem!

Az RC Horváth távirányítós modelljei most két új, régen várt taggal bővültek! Webshopunk kínálatában mostantól megtalálhatóak a távirányítós munkagépek is!

Unja már a hajót úsztatni? Semmi újat nem nyújt már a repülő modell reptetése? Ha valami igazán férfias játékszerre vágyik, akkor jó helyen jár, mert az RC távirányítós munkagépek csak arra várnak, hogy megrendelje és kipróbálja őket!

Akár a markológépet választja, akár a kotrógép mellett dönt, a már megszokott és hamisítatlan RC Horváth minőséget kapja a pénzedért cserébe. Munkagép modelljeink, a többi termékhez hasonlóan aprólékos kidolgozással készültek és az eredetire a legutolsó részletig hasonlítanak. A modellezés hamisítatlan élményét nyújtják szabadban és beltéren egyaránt.

Már rendelhető távirányítós munkagépeink különlegessége, hogy mindkét modellen minden alkatrész ugyanúgy működik, akár az eredeti példányon. A kotrógép kanala minden funkciójában követi az eredeti tulajdonságait!

Rendelj meg most, hiszen Magyarországon először csak az RC Horváth webáruházából lehet Öné a két vadonatúj távirányítós munkagép!

  

De mit is kapna pontosan?

Az RC modellek között hazánkban kuriózumnak számítanak a távirányítós munkagépek. Azok számára, akik szeretnének ilyet birtokolni, de nem teljesen biztosak abban, hogy mi is a különbség a markológép és a kotrógép között, egy kis segítséget állítottunk össze. Mivel az RC modellek rendkívül részletesek és úgy működnek kicsiben, mint a valódi gépezetek, ezért megéri tisztában lenni azzal, hogy mit is veszünk.

A markológép és a kotrógép között mechanikájában nem sok különbség van, viszont ami már az első pillantásra szembeötlik, az a gépezethez tartozó kanál mássága. A markológép kifejezetten arra készült, hogy a kívánt anyagot megbontsa, ebben pedig a markolókanálon lévő fogazat is segíti. A kotrógép ezzel ellentétben a nevéhez híven kotrási célokra készült, tehát sokkal inkább a föld mozgatását végzi, semmint a megbontást.

Nem mindenkinek van módja ezeket a gépezeteket nagyban is megcsodálni, maximum építkezéseknél lehet bámészkodni, de ez nem mindenkinek elég. Vásároljon inkább Ön is RC modelleket, melynek segítségével közelről is megtapasztalhatja, hogy miben más a kotrógép és a markológép!