Újdonságok

Majesti-7007

Majesti-7007 Akciós ár:
34 990 Ft helyett
30 990 Ft
Új

Mini Cooper S Countryman …

Mini Cooper S Countryman (Eredeti Licensz alapján) Ár: 23 990 Ft
Új

Piper J-3-Club Repülő

Piper J-3-Club Repülő Akciós ár:
27 990 Ft helyett
24 990 Ft
Új

Auto Buggy RC BG1503

Auto Buggy RC BG1503 Ár: 24 990 Ft
Új

RC versenyhajó SH-014

RC versenyhajó SH-014 Akciós ár:
24 990 Ft helyett
20 990 Ft
Új

Szavazás

Hogy tetszik a honlapunk? 5-ös skálán ahol 5 a legjobb 1 a legroszabb

Szavazok

Távirányítós Repülők

Hogyan vezessünk egy távirányítós repülő modellt?

Távirányítós repülőt vásárolt? Érdekli a távirányítós modellek világa? Kíváncsi, hogy hogyan tudná jól használni a repülőgép modelljét?

Néhány tanács, amire rendkívül oda kell figyelnünk, ha épp távirányítós repülő modell irányítását tanuljuk és gyakoroljuk:

  • Teljesen fel kell töltenünk a távirányítós repülő modell akkumulátorát.
  • Először mindenképpen a távirányítót kapcsoljuk be, csak azután a repülőt.  Ez azért fontos, mert ha először a távirányítót kapcsoljuk be, garantált, hogy a repülő nem kap zavaró jelet.
  • Mindenképpen ellenőrizzük bekapcsolás előtt, hogy a modellen minden jól működik-e, hiszen ha például a repülőben gyári hiba található, azt ilyenkor észre tudjuk venni és garanciálisan vissza tudjuk vinni a forgalmazóhoz, ám ha használat közben derül ki a hiba, akkor már nem lehet megállapítani, hogy gyári-e a hiba, vagy repülés közben okozta valami a sérülést.

Ezen folyamatok ellenőrzése kihagyhatatlan, hiszen ezek garantálják, hogy a frissen vásárolt távirányítós repülő modell tökéletesen fog működni!

Ha bármi kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!


Az RC repülők új korszaka köszöntött be!
 

Mindenki szeret távirányítós repülővel játszani, hiszen nincs is annál felemelőbb érzés, mint amikor új RC repülőgépünkkel szeljük a levegőt. Azonban egy bámulatos fejlesztés eredményeként kipróbálhatjuk az RC Plane hangvezérléses változatát is.

hangvezérléssel egyszerűen irányíthatjuk új, kedvenc repülőnket, egyidejűleg akár többet is. Kiváló repülési jellemzőkkel bír az RC Plane hangvezérléses változata. Választhatunk, hogy hanggal vagy a távirányító segítségével irányítjuk a repülőgépet.

Stabil, lendületes repülési élményt biztosít ez a modell, emellett gyors emelkedési jellemzőkkel is bír. Kezdők és haladók is bátran használhatják, az egyszerű irányíthatóságnak és a precíz, megbízható kivitelnek köszönhetően.

Az RC hangvezérléses repülő új ajtót nyit a korszerű repülőmodellek világába. A hangvezérléses megoldásnak köszönhetően szélesebb körben alkalmazható és mindenki számára élvezetes kikapcsolódást képes nyújtani.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni milyen egy klasszikus játék és a modern technológia ötvözete, rendeljen egyet az RC Plane hangvezérléses repülőből!

 

Földön, vízen, levegőben

Olyan játékot szeretne választani gyermekének, amely nem csak időszakos kikapcsolódást nyújthat, hanem, akár egy életre szóló szenvedély is lehet? Ez esetben az RC repülőgépek garantálják a minőségi időtöltést.

Az RC repülőgépekre talán a játék nem is megfelelő kifejezés, hiszen legalább annyi készségünket fejleszthetjük, illetve tanulhatunk belőlük, mint amennyi játékos időtöltést garantál. Az RC repülőgépek egyrészt fejlesztik a reakcióidőt, a manőverezési készséget, másrészt kézügyességet is. Az RC repülőgépek segítségével kicsiben megtapasztalhatjuk, hogy milyen is egy járművet vezetni, valódi természeti viszontagságok között, gondoljunk csak a szélre, netalántán csapadékra. A landolás pedig külön kihívás, amely nagyfokú precizitást, figyelmet és koncentrációt igényel. Így a játék valóban tanulás is egyben.

Ha Ön is kedveli a kortól független minőségi játékokat, akkor az RC repülők a kedvencei lesznek! Webáruházunkban megtalálhatja továbbá az RC járművek minden válfaját, legyen szó szárazföldi, vízi vagy repülő modellről! Keressen minket elérhetőségeinket, és rendeljen tőlünk bátran!

 

A modellek madarai: RC repülők

Bolondul a modell autókért, tankokért, hajókért vagy repülőkért? Nincs ezzel a szenvedélyével egyedül a családban? Most itt az alkalom, hogy gyarapítsa modell gyűjteményét egy igazán nagyszerű darabbal!

Az RC modellek között eddig is minden modell rajongó megtalálta az érdeklődésének, stílusának és karakterének megfelelő távirányítós modellt, de most kínálatunkat tovább bővítettük. Ha eddig hiányérzete volt az RC modell gyűjteményét illetően, most itt az alkalom, hogy bepótolja, amit eddig elmulasztott, és teljessé tegye a készletet egy hamisítatlan és eredeti RC repülővel!

A Piper J-3-Club Repülő nem csupán feltűnő színével és tetszetős formáival tűnik ki az RC repülők közül, de a teljesítménye miatt sem kell szégyenkeznie. Az RC modell repülő könnyű hungarocell anyagból készült, így akadálytalanul kel útra a szelek szárnyán, könnyen irányítható.

Nézzen körül nálunk, vásárolja meg RC modellünket, és reptessen szabadidejében távirányítós repülőt! Kérdéseivel bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Fedezze fel a repülés világát: A távirányítós repülőgépek

Fedezze fel a repülés világát: A távirányítós repülőgépekNagyon sokan vagyunk, akiknek mindene repülés, de minimum a hobbink, illetve az érdeklődésünk fő középpontja. Ezt az igényünket számos módon kielégíthetjük, a különböző makettekkel vagy épp kiállításokkal, rendezvényekkel, de ha a szabadidőnkben szeretnénk még teljesebbé tenni az élményt, és hódolni rajongásunknak, a távirányítós repülőgépeknél keresve sem találhatnánk megfelelőbb eszközöket!

A távirányítós repülőgépekkel gyakorlatilag bármilyen nyílt területen szórakozhatunk, vagy akár rendezhetünk ügyességi és egyéb versenyeket, de számos rendezvény van jelenleg is, ahol megcsillogtathatjuk a tudásunk. Ugyanakkor, mint hobbi tökéletes szabadidős tevékenység a repülés ezen formája, hiszen kikapcsolja az embert és leköti a gondolatainkat annyira, hogy elengedjük a heti stresszt, ha mindez feltétlen rajongással is párosul a részünkről, nem lehet kérdés, hogy szükségünk van-e egy távirányítós repülőre!

Vásároljon kínálatunkból távirányítós repülőket, ha minőségre és kedvező árakra vágyik!