Távirányítós Tankok

 

Szereti a történelmi járműveket?

Akkor legyen egy új RC tank tulajdonosa!

Ha kedveli, vagy egyenesen rajong a II. világháborús fegyverekért, akkor ezt biztosan imádni fogja. A Tigris tank realista makettje várja, hogy kipróbálja távirányítós formában. Ha a modernebb lánctalpasok vonzzák, akkor a Panther és a Leopard RC tankok közül válogathat.

Az RC tank kínálatunk újdonságnak számít. A távirányítós modelljeink messzemenőkig élethűek, mind arányosságban, mind kidolgozásban. Valósághű mozgásuk igazi élménnyé teszi a szórakozást. A teljesség érdekében nem csak a látványvilág pazar. A lövések hangja és mozdulatai, a motor berregése, a felfüggesztés mind a kiváló játékélményt hivatottak szolgálni.

A távirányító által működtethető az egész tank, a torony, a lövegcső és a fegyver elsütése egyaránt.

 

 

A tökéletes német csoda – Panther tank

A Panther tank modellek igen nagy népszerűségnek örvendenek a rajongók körében, most lássuk, hogyan is alakult ki eredeti változata!

A Panther – jelentése párduc – egy közepes harckocsi, mely a német hadsereg egyik legmodernebb típusa volt a második világháború idején. A második világháború idején a szovjet T-34-es jelzésű tank megtizedelte a németek haderejét, így kiváltképp elsőrendűvé vált egy ideális tank kifejlesztése és legyártása. A Panther tank első prototípusait a MAN gyártotta le, majd a sikeres teszteket követően több gyári üzemben is elkezdődött az előállítása.

A háború folyamán több szövetséges állam is érdeklődött a Panther tank iránt kvalitásainak köszönhetően. Magyarország is az érdekeltek között volt, azonban a hatalmas előállítási költségek nem tették lehetővé a szerződés létrejöttét. 1943-ban Svédország megvett egy Ausf. A-t, és még ebben az évben tárgyalások folytak Olaszországgal és Japánnal, azonban ezek a szövetségek sosem jöttek létre.

A Panther tanknak számtalan kialakítása volt, melyek méretben, tulajdonságokban és harci teljesítményben is eltértek egymástól. A végső változatot, az F típust 1944 nyarán kezdték gyártani, ez volt a legtökéletesebbre fejlesztett verzió.

Ha Ön is érdeklődik a Panther tank modellek iránt, nézzen körül nálunk!

 

 

Szereti a történelmi járműveket?

Akkor legyen egy új RC tank tulajdonosa!

Ha kedveli, vagy egyenesen rajong a II. világháborús fegyverekért, akkor ezt biztosan imádni fogja. A Tigris tank realista makettje várja, hogy kipróbálja távirányítós formában. Ha a modernebb lánctalpasok vonzzák, akkor a Panther és a Leopard RC tankok közül válogathat.

Az RC tank kínálatunk újdonságnak számít. A távirányítós modelljeink messzemenőkig élethűek, mind arányosságban, mind kidolgozásban. Valósághű mozgásuk igazi élménnyé teszi a szórakozást. A teljesség érdekében nem csak a látványvilág pazar. A lövések hangja és mozdulatai, a motor berregése, a felfüggesztés mind a kiváló játékélményt hivatottak szolgálni.

A távirányító által működtethető az egész tank, a torony, a lövegcső és a fegyver elsütése egyaránt.

Lehetősége van az RC tank későbbi feljavítására is.

Az alaptankokat kedve szerint dekorálhatja igényeinek megfelelően, így egy valóban egyedi darab tulajdonosa lesz!

Ha szereti a tankokat, próbálja ki modelljeink egyikét!

A Panther RC tank, most akciós!Távirányítós modell tankok széles választéka

Kortól és nemtől függetlenül a modellezés élményének számos rajongója van, hiszen a mai széles piaci kínálatnak köszönhetően mindenki megtalálhatja az érdeklődési körének leginkább megfelelő élethű kicsinyített másolatokat, amelyek segítségével megelevenítheti gyermekkorát, játszhat a legizgalmasabb járművekkel, valamint életre keltheti a történelem és napjaink leghíresebb és leglátványosabb harci járműveit is. 

A modell tankok modern változatai már távirányítós szerkezettel működtethető változatban is az érdeklődők szórakoztatását szolgálja, valamint sokak számára a gyűjtés élménye meghatározó. A történelem és a harci járművek szerelmesei számára számos élethű modell tank áll rendelkezésére, melyek extra funkciókkal is az élmény teljességét szolgálják:

  • Távirányítós mozgatás
  • Mozgatható ágyúcső
  • Kilőhető töltények, tartalék töltények
  • Füsthatás
  • Egyéb extra funkciók

Élethű és távirányítós modell tankokért tekintse meg kínálatunkat és válogasson kedvére történelmi és modern kori darabjaink közül kedvére, valamint bővebb tájékoztatásért és egyéb információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

 

Tigris tank modellek az igazi rajongóknak!

A II. világháború legendás tankjai között az egyik legnépszerűbb és legnagyobb rajongótáborral rendelkező harckocsi a Tigris, melyet a háború alatt több, mint 1300-as darabszámban gyártottak le a német hadsereg számára. A Tigris tank megjelenése óriási változásokat hozott a háború menete és a fejlesztések során, hiszen a többi ország mérnökeit és szakembereit is arra ösztönözte, hogy újabb tankok fejlesztése induljon meg, és ezzel egy technikai forradalom.

Napjainkban a Tigris tank modell minden rajongója és történelmi játékkedvelő számára óriási élmény lehet egy távirányítós modell tankkal való időtöltés, hiszen a Tigris kicsinyített mása minden paraméterben maximálisan megegyezik az eredetivel. A Tigris modell tank számtalan speciális effekttel és kilőhető töltényekkel kínál kivételes élményt kicsik és nagyon számára egyaránt, melynek köszönhetően tökéletes ajándékötletet is nyújt a rajongók számára.

A Tigris tank távirányítós modelljéért és egyéb modellekért tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére, hogy igazi élmény lehessen a játék!

 

 

A fiúk kedvence: Leopard tank modell

Cégünk egy népszerű slágerterméke a Leopard tank modell. Tökéletes mása az igazinak, kiváló szórakozási lehetőség!

Az igazi Leopard tankot Nyugat-Németországban fejlesztették ki és 1965-ben állították szolgálatba. Két sorozata volt, a fő különbség, hogy a másodikba döntött falú tornyot építettek. Legfőbb fegyvere a Rheinmetall L/44, egy 120 mm-es űrméretű, sima csövű harckocsi ágyú, kétsíkú lövegstabilizátorral. Legnagyobb sebessége 68 kilométer óránként. Önmagában 1,2 méter mély vízen, levegőcső használatával pedig négy méter mélységű vízen lehetett vele átkelni. Saját tengelye körül mindössze öt másodperc alatt fordult meg, fel tudott kapaszkodni egy méter magas függőleges akadályra és a három méteres lövészárok sem állhatott útjába. A Leoprad tankkal harcoltak Koszovóban és Afganisztánban is.

Ha szeretne meglepni a család fiú, vagy férfi tagjait egy Leopard tank modellel, rendelje meg még ma! Termékeinkkel kapcsolatos kérdéseit bátran tegye fel munkatársainknak!

 

 

A páncélosok örök klasszikusai: A nagymacskák

Gyermeke állandóan házi kedvencért könyörög? Elege van már abból, hogy újabb kiskutyákra és kiscicákra mondjon nemet, miközben újra és újra csalódást kell okoznia? Okozzon örömöt csemetéjének, és ajándékozza meg egy igazi vadmacskával! Persze csak távirányítósra gondoltunk!

Az Rc-Horváth távirányítós modelljei tökéletes ajándéknak bizonyulhatnak nyughatatlan kisfiúk és vagány kislányok számára. A távirányítós tankok közül a panther tankok, a tigris tankok és a leopard tankok igazi nagymacskái a távirányítós modelleknek.

Minden modell a legapróbb részletekig megegyezik az eredetijével. Ezeket a távirányítós tankokat öröm kézbe venni, annyira élethűek. A mutatós és autentikus megjelenésnél azonban jóval többet tudnak, mivel mindegyik rendelkezik különböző mozgatható alkatrészekkel. Különleges effektekre is képesek, így például füst kibocsájtására, de BB lövedékek kilövésére is. A távirányítós tankok nagymacskáival tökéletes és felejthetetlen élménnyé válik egy egyszerű hétköznap délután is!

Vásároljon az Rc-Horváth távirányítós tank modelljei közül, és ajándékozzon élményt!

 

 

Tank modellek nem csak gyerekeknek!

Távirányítós TankA különféle távirányítós modellek egyre több embert rabul ejtenek, és egyre népszerűbbek, főként férfiak körében. Gondolhatnánk azt, hogy egy játékszernek tűnő tank modell csupán a gyermekeket köti le, azonban vannak olyan tinédzserek és felnőttek is, akik fanatikusan gyűjtik a különböző típusú tank modelleket. Így akár egy remek ajándék is lehet ismerőseinknek, rokonainknak egy tigris tank modell, ha még hiányzik ez a darab a gyűjteményből.

A nálunk kapható tank modellek lekicsinyített, de felettébb élethű másai az eredi tankoknak. Számos filmben láthatjuk a különlegesebbnél különlegesebb darabokat, most lehetségessé válik, hogy mindez kicsiben otthonunk dísze legyen. Megelevenedik a történelem otthonunk polcain, melyet a vendégek is garantáltan meg fognak csodálni. Tank modelljeink kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek rendkívül időtállóak. Továbbá különféle effektekkel vannak felszerelve, hogy még nagyobb élményt nyújtsanak használóik számára.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

 

 

Érdekességek a Tigris tankról

Érdekességek a Tigris tankrólModell webáruházunk egyik legnépszerűbb terméke a Tigris tank modell, mely tökéletes mása az elsőként 1942-ben bevetett Panzerkampfwagen VI, vagyis más néven a Tiger  harckocsinak. Legyőzhetetlenként tartották számon: legendásan vastag páncélzat védte, 8,8 cm-es harckocsiágyú volt a fő fegyverzete.

A Tigris tank 35°-os mászóképességgel, valamint közel két és fél méteres árokáthidaló képességgel rendelkezett. Óránként több mint 45 kilométeres sebességgel tudott közlekedni, annak ellenére, hogy majdnem 57 tonnát nyomott. A közel 8,5 méter hosszú Tigris tankon ötfős személyzet dolgozott, és 21000 cm3 –es motor hajtotta. Összesen 1355 darab ilyen tank készült, és szinte az összes harctéren jelen volt, a háború utolsó napjaiban még Berlin utcáit rótta.

Modell áruházunkban megvásárolható a híres Tigris tank modell változata, amely arányaiban mindenben megegyezik az igazival. Ajánljuk felnőtteknek és kikapcsolható tüzelési funkciójának köszönhetően gyerekeknek is. Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

A tankok királya!

A tankok királya!

Szeretné bővíteni RC távirányítós modell gyűjteményét? Most itt az alkalom, hogy egy valódi gyöngyszemre tegyen szert! Keressen minket elérhetőségeinken, és ne hagyja ki ezt a fantasztikus ajánlatot, hiszen akár akciós áron is megvásárolhatja az RC távirányítós modellek királyát, a német tigris tankot!

A német tigris tank egyetlen komoly gyűjtő kollekciójából sem hiányozhat. Amellett, hogy a legapróbb részletekig megegyezik az életnagyságú eredetivel és a megszólalásig hasonlít arra, Magyarországon egyedülálló minőséget képvisel. A német tigris tank nem csupán szórakoztató, de nagyon látványos és gyönyörű távirányítós RC modell.

Egy ilyen német tigris tank teljes hossza 34 cm, az ágyúcsővel együtt pedig kereken 40 cm-t tesz ki. Az élethű megjelenéshez nem csupán az apró részletek járulnak hozzá, de az RC távirányítós tank mozgása is, ugyanis lövegtornya 160 fokban mozgatható, fel-le pedig 60 fokban.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendelje meg a csodálatos német tigris tankot!

Miből áll egy tank?

A tank modellek sokakat lenyűgöznek, és van is miért – a harckocsik számos különböző típusban jelentek meg, melyeknek más-más az erőssége. Azonban akiket igazán érdekelnek a tank modellek, azokat bizonyára érdekli a felépítés is. Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy miből is áll egy tank!

  • Páncéltest – Gyakorlatilag ez a tank váza, a teste, a védelem akkor, ha lövést kap a szerkezet.
  • Lövegtorony – Mint a neve is mutatja, ez az az egység, amely főként felelős a támadásokért, itt található a tank főfegyverzete. A tankok esetében ez a rész körbeforgatható, így könnyítve a célzást.
  • Fegyverzet – Mivel hadászatban használt járműről van szó, természetes, hogy nagy fegyverarzenállal bírjon. Ezek között vannak olyanok, amelyek elsősorban támadásra valók, és olyanok, amelyek inkább a védelmet biztosítják.


A nálunk kapható tank modellek minőségi darabok, amelyek a lehető legjobban megfelelnek az adott típus eredeti tulajdonságainak – csak éppen kicsiben. Ha Önnek is fontos, hogy olyan tank modellt vásároljon, amely valóban megéri az árát, akkor tőlünk érdemes rendelnie!

Érdekesség: tanktörténelem

Tank modelljeink nem csak egyszerűen hasonlítanak egy tankra, hanem az egyes típusok az igaziak pontos, méretarányos másai. Aki beleszeretett a tank modellek világába, bizonyára érdekli egy kicsit az igazi tankok történelme is.

A tankokra gyakorlatilag az első világháborúban vált óriási szükség. A lövészárkokkal szabdalt területek gyalogos lerohanása súlyos emberi veszteségeket okozott, ezért kellett egy olyan eszköz, amely képes minden terepakadályon átmenni, a katonák életét megvédve, de tűzerőt biztosítva. Az első tank 1916-ban készült el, ez volt a Mark I. A gyakori meghibásodások és a bizonytalan stabilitás folyamatos fejlesztéseket eredményezett. Újabb áttörést hozott a második világháború. Javult a tankok páncélzatának védelmi hatékonysága, a fegyverzeti felszereltség, valamint a motorok teljesítménye. 1943 környékén jelent meg a Tigris tank, melynek tökéletes mását megtalálja tank modelljeink között. Természetesen a tankok fejlődése azóta sem állt meg, de a Tigris volt az első minden szempontból igazán hatékony harckocsi.

Nézzen körül bátran tank modelljeink között Ön is, és rendeljen kedvére!

Miért vált híressé a tigris tank?

A második világháborúban számtalan hadászati fejlesztés jelent meg, melyek közül az egyik leghíresebbnek és egyben legveszélyesebbnek mai napig a tigris tankot tartják. Nem hiába, hiszen a német hadigépezetnek kevés ellenfele akadt. Éppen ezért lehetséges, hogy a tigris tank modell is olyan nagy népszerűségnek örvend.

A tigris tank modell tökéletesen megegyezik az eredeti tank minden részletével. Megfigyelhetjük rajta elhelyezkedését, alkotóelemeit, működési mechanizmusát, és ezáltal megérthetjük, hogy miért volt annyira rettegett hadászati fegyver. A tigris tank modell jól szemlélteti, hogy erős és mindent elsöprő tűzereje volt a tanknak, melyet először 1942-ben gyártottak. Az erőteljes torony és ágyú kombinációt egy viszonylag kecsesebb test szállította, mely kialakításának köszönhetően könnyedén eltérítette a legtöbb felé irányuló lövést.

A végzetes tűzerő és a méretéhez képes könnyed mozgás tette a tigris tankot a második világháború bestiájává, és korunk egyik közkedvelt modelljévé. Bátran nézzen körül tank modell kínálatunkban!

A páncélosok királya: A Tigris

A páncélosok királya: A TigrisA Tigris tank a német hadsereg legendás páncélosainak, a II. világháború ikonikus és félelmetes tankjainak egyike. Mitől olyan egyszeri és megismételhetetlen a Tigris tank, ami miatt a mi modelljeink között is helyet kapott?

A Tigris tank vagy típusnevén Panzerkampfwagen VI. egy hosszadalmas fejlesztés eredménye és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy sikeres eredménye. A Tigris tanknak egészen a háború végéig nem akadt ellenfele a szövetségesek páncélosai között. Először 1942-ben vetették be, mégpedig Leningrádnál.

A Tigris tankot megjelenésekor legyőzhetetlennek tartották, hiszen remekül felszerelt, nagy átütő erővel és lőtávolsággal rendelkező harcjármű volt. Vastag páncélzata szinte áthatolhatatlan volt a gyalogsági és könnyű tüzérségi eszközök nagy részével, ami stratégiai fontosságú elemmé tette a harcmezőn.

Ezt a haditechnikai bravúrt örökítették meg tökéletesen részletes kivitelezéssel az általunk forgalmazott Tigris tank modellek is. Ha szeretné a gyűjteményében tudni a Tigris tank modelleket, vagy esetleg ajándékba szánja azt, webáruházunkból azonnal megrendelheti!